У Харківській області проведуть роз’яснювальну роботу щодо отримання компенсацій

У Харківській області триває робота щодо надання компенсацій мешканцям

На апаратній нараді у ХОВА обговорили реалізацію на Харківщині програми єВідновлення. Уже більше 8 тисяч мешканців області отримали компенсації для на ремонт житла категорії А, сума якого не перевищує 200 тис. грн. Загальна сума виплачених коштів в цій категорії досягла майже 650 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Ухвалено рішення про надання компенсації  ще для більш ніж 1 100 заявників на суму більше 200 млн грн.

"В той же час, дав доручення провести роз’яснювальну роботу з отримувачами компенсації щодо ремонту категорії Б, на суму від 200 до 500 тис. грн. Зокрема, про необхідність оформлення усіх дозвільних документів щодо безпеки робіт.

Продовжуємо формувати сертифікати на компенсації за знищене ворогом майно. Уже сформовано 152 такі сертифікати на загальну суму більше 220 млн грн.

Програма єВідновлення довела свою ефективність, залишається однією з пріоритетних та перебуває на особливому контролі. Робимо усе, щоб люди отримали компенсації якнайшвидше та в повному обсязі", – зазначив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Хогвартс по-харківськи: університет міста запрошує на магічні факультети

Каразінський пропонує школярам можливість відчути себе студентами. Учнів 8–11 класів запрошують узяти участь у Karazin Weekends Legacy — проєкті, який дозволить на повну зануритися в магічне студентське життя. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ імені В. Н. Каразіна.

Старт проєкту — 18 листопада. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися