«Нас чекає складна зима»: у Харківській області готують мобільні групи для боротьби з «Шахедами»

У Харківській області продовжують підвищувати обороноздатність підрозділів

На виконання завдання Офісу Президента у Харківській області готують мобільні групи для боротьби з “Шахедами”. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Ми забезпечуємо спеціальний підрозділ протиповітряної оборони не лише автомобілями, а повним укомплектування мобільних груп.

Дякуємо всім, хто підтримує цей важливий напрямок: представникам бізнесу, підприємств, волонтерам. А в першу чергу – силам ППО.

Нас чекає складна зима, ворог намагається завдавати ударів по критичній інфраструктурі, але ми готові до будь-який сценаріїв!" – зазначив очільник області.

Він підкреслив, що буквально кожного тижня в області нарощують потужності для ще більш ефективної боротьби.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Хогвартс по-харківськи: університет міста запрошує на магічні факультети

Каразінський пропонує школярам можливість відчути себе студентами. Учнів 8–11 класів запрошують узяти участь у Karazin Weekends Legacy — проєкті, який дозволить на повну зануритися в магічне студентське життя. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ імені В. Н. Каразіна.

Старт проєкту — 18 листопада. Подробиці – за посиланням.

Дорожники Харківщини готуються цілодобово чергувати на державних трасах: деталі

Траси регіону, що фактично знаходиться на лінії фронту, мають бути проїзними та безпечними у будь-яку пору року. Тому на Харківщині завершується підготовка доріг до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Підприємства, що займаються обслуговуванням та зимовим утриманням доріг, готові до роботи в надзвичайних ситуаціях та у разі потреби будуть працювати у режимі невідкладного реагування. Дорожники вже на 100% забезпечені піском, а днями очікується доставка партії солі, в об’ємах, достатніх для забезпечення усіх підрядників.

Чи зможе техніка вийти вчасно на маршрути – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися