У Харківській області зводять ще одне велике бомбосховище

У Харківській області продовжують створювати безпечне освітнє середовище

Одне з укриттів будують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії в м. Люботин Харківського району. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Вартість цього об’єкта майже 73 млн грн, будівництво розраховане на 2 роки.

"На сьогодні облаштували тимчасові проїзди та споруди, фундаментну плиту, а також здійснено земляні роботи. Будівельники до кінця місяця планують завершити роботи з улаштування зовнішніх монолітних стін укриття.

Проєкт відповідає вимогам безбар’єрності. В укриття буде забезпечено доступ для маломобільних людей, будуть облаштовані відповідні сантехнічні вузли, підйомники тощо", – зазначив голова ХОВА.

Олег Синєгубов також підкреслив, що укриття також відповідатиме високим стандартам безпеки та стане тим безпечним освітнім середовищем, де можна буде проводити заняття для дітей в режимі офлайн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Через довгі тривоги у Харкові не працюють заклади: що кажуть у Повітряних Силах

Через довготривалі польоти російських МіГ-3 та повітряну тривогу в Україні, на декілька годин поспіль зупиняється багато процесів життєдіяльності – це магазини, пошти, банки та інші заклади. У Повітряних силах висловилися щодо непрацюючих закладів під час повітряної тривоги.

Так, речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат під час телемарафону заявив, щодо ситуації з довготривалими повітряними тривогами, можливо, будуть зробленні певні корективи. Також він нагадав українцям, що літаки МіГ-31, а особливо ракети "Кинджал", якими вони оснащенні, несуть серйозну небезпеку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися