У САД розповіли про стан проїзду на дорогах в Харківській області

На автошляхах Харківщини цілодобового чергують дорожники та працює спеціальна техніка

За даними на ранок 6 лютого, проїзд державними дорогами Харківської області забезпечено. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі САД у Харківській області.

У службі автомобільних доріг розповіли, що найбільшу увагу приділяли дорогам з найбільшою інтенсивністю та аварійно небезпечним ділянкам. Зокрема спускам та підйомам.

Снігоприбиральна техніка працювала на ділянках автомобільних шляхів де була хуртовина та почали відкладатися снігові перемети. Це Сахновщинський, Ізюмський, Зміївський, Лозівський, Первомайський, Золочівський райони області.

Протягом доби, на дорогах Харківщині працювало близько 200 одиниць спецтехніки. Протягом 5 по 6 лютого для обробки доріг  протиожеледними матеріалами використали 2 тисячі кубічних метрів піщано-соляної суміші та 234 тонни  технічної солі.

У САД попросили водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та пам’ятати, що коли шлях засніжений або покритий ожеледицею, гальмівний шлях машини збільшується у рази. Також шляховики повідомили, що при САД цілодобового чергують дорожники та працює спеціальна техніка. У разі виникнення надзвичайної ситуації просять телефонувати (057) 336-77-00.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у четвер, 6 лютого, у Харкові очікується погіршення погодних умов. Синоптики прогнозують мороз, снігопади та хуртовини. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися