У Харківській області буде обмежено рух: як проїхати

Завтра в Харківській області буде тимчасово обмежено рух

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області повідомляє, що, починаючи з 11:00 до 13:00 24 листопада 2023 року, буде закрито рух для всіх транспортних засобів в обох напрямках в межах автомобільної дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський, км 558 + 050 (неподалік села Гракове). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби.

Закриття руху відбудеться через необхідність проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт АТ "Харківобленерго". Енергетики мають поновити електропостачання низки споживачів та об’єктів інфраструктури.

У зв’язку з проведенням аварійних робіт по всій смузі руху для транспортних засобів буде організовано об’їзд.

Учасників дорожнього руху просять враховувати тимчасове обмеження та відкоригувати маршрути, або, за можливості, перенести поїздки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янина змусили заплатити 370 тисяч боргу: кому був винен чоловік

Понад 370 тисяч гривень аліментів стягнули державні виконавці Індустріального відділу ДВС у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

Наразі донька вже отримала кошти в повному обсязі, які її батько самостійно не сплачував протягом року. Відповідну суму арештували на рахунках боржника, куди надійшли грошові виплати при його звільненні.

Нагадаємо, що у разі прострочення щомісячних перерахувань аліментів, визначених законодавством, також передбачена сплата штрафних санкцій, зокрема: за 1 рік несплати – 20%, за 2 роки – 30%, за 3 роки – 50%. Дія воєнного стану цю норму не скасовує.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися