У Харкові завтра відбудуться зміни у роботі метрополітену

Завтра на час закриття станцій метро курсуватимуть тимчасові автобуси

У середу, 6 грудня, з 10:00 рух поїздів Олексіївської лінією метрополітену буде тимчасово виконуватися від станції "23 Серпня" до станції "Метробудівників" і у зворотньому напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Станції метро "Перемога" та "Олексіївська" з технічних причин буде тимчасово зачинено для обслуговування пасажирів.

Про відновлення роботи станцій "Перемога" та "Олексіївська" буде повідомлено додатково.

На час закриття станцій буде організована тимчасова робота автобусного маршруту №2 "Пр. Перемоги (розворотне коло тролейбуса) - вул. 23 Серпня (перехрестя з вул. Космонавтiв) з наступним шляхом руху:

Пр. Перемоги (розворотне коло тролейбуса) - пр. Перемоги - пр. Людвiга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Науки - вул. 23 Серпня - вул. 23 Серпня (перехрестя з вул. Космонавтiв).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися