У Харківській області триває реєстрація на отримання допомоги на опалення

Щоб отримати допомогу у вигляді безоплатної деревини для опалення, необхідно зареєструватися до 8 грудня

У Балаклійській громаді продовжується прийом заяв на надання безоплатної допомоги у вигляді деревини паливної окремим категоріям громадян, які зареєстровані/фактично мешкають в Балаклійській територіальній громаді. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Допомога призначається таким категоріям громадян:

▪ особам похилого віку 60+ (першочергово одиноко проживаючим особам/подружжям похилого віку (60+));

▪ сім’ї, до складу яких входять особи з інвалідністю І групи;

▪ сім’ї, до складу яких входять діти з інвалідністю підгрупи "А";

▪ сім’ї, у яких виховується троє та більше дітей, в тому числі діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування;

▪ одинокі батько чи мати, які мають на вихованні дітей віком до 14 років;

▪ сім’ї, які отримують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям.

▪ внутрішньо переміщені особи, які перебувають на обліку в Балаклійській територіальній громаді.

▪ члени сім’ї військовослужбовця, який загинув (або помер внаслідок поранення, контузії, каліцтва) під час воєнного стану в Україні;

▪ демобілізовані особи, учасники бойових дій, добровольці, мобілізовані особи, військовослужбовці, які безпосередньо брали та беруть участь в районах ведення бойових дій в зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України після 24.02.2022 та членам їх сімей.

Якщо домогосподарство, місце знаходження житлового будинку якого зазначене у заяві, вже отримало деревину паливну або грошову допомогу на придбання деревини паливної від міжнародних організацій або благодійних фондів, якщо домогосподарство отримало субсидію/пільгу на скраплений газ, тверде та рідке пічне побутове паливо окрім категорій громадян зазначених в останніх двох пунктах заяви не приймаються.

Для отримання деревини паливної на домогосподарство, яке має пічне опалення, громадянам необхідно звернутися до уповноважених осіб в старостинських округах та до управління соціального захисту населення Балаклійської міської ради Харківської області за адресою: Харківська обл., м. Балаклія, пл. Ростовцева, 4, каб. 21.

Прийом заяв та документів буде здійснюватися до 08.12.2023 включно.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися