У Харківській області проводять рейди: що на контролі

У прифронтових населених пунктах інформують населення щодо небезпеки

Міжрегіональний центр гуманітарного розмінування та швидкого реагування проводить інформаційні рейди Харківщиною. Цього разу безпекові знання отримували мешканці прифронтового міста Куп'янськ, інформують "Коментарі. Харків".

Фахівцем з координації навчання населення ризикам здійснено рейд, метою якого було проведення інформування населення про ризики, що пов'язані із поводженням з вибухонебезпечними предметами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.

Ігор Терехов розповів, до чого готуються у Харкові

Під час відключень світла у Харкові будуть працювати магазини, аптеки і навіть кафе

У місті Харкові підготувалися до тривалих відключень світла, які можуть виникнути внаслідок обстрілів енергетичної інфраструктури. Про це міський голова Ігор Терехов заявив в ефірі національного телемарафону, інформують "Коментарі. Харків".

"Ми готові до блекаутів, до того, що ворог обстрілюватиме енергетичну систему. У нас працюють "пункти незламності",  багато супермаркетів, магазинів та аптек обладнані генераторами. Крім того, у нас є досвід минулого року - складені плани, які реалізовуватимуться, коли це буде необхідно", - наголосив мер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися