Стало відомо, як важливий гість перетнув сьогодні державний кордон та дістався на Харківщину

Сьогодні вночі підрозділи МВС провели комплекс заходів, аби до українських дітей міг завітати Святий Миколай

Правоохоронці забезпечили пропуск через державний кордон стратегічно важливого гостя. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області та МВС України.

Підрозділи МВС перевірили усі необхідні дозволи, щоб не допустити порушень міграційного законодавства. 

Видали тимчасовий реєстраційний талон на транспортний засіб особистого користування – святкові сани.

Здійснили супроводження спецвантажу з подарунками в комендантську годину.

Правоохоронці посилено патрулювали, аби нічого не завадило Святому Миколаю подарувати частинку свята кожній українській родині.

Нагадаємо, що сьогодні за новоюліанським календарем в Україні відзначають День святого Миколая. Також в Україні сьогодні ще одне свято – День Збройних Сил України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися