У Харкові та області посилять мобілізаційні заходи та роботу ВЛК

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони

На Харківщині провели чергове засідання Ради оборони області. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Питання порядку денного:

▪ підсумки роботи ТЦК за тиждень: є позитивна динаміка, але координацію дій із правоохоронними органами та представниками органів місцевого самоврядування необхідно негайно посилити;

▪ розглянули питання подовження часу роботи військово-лікарських комісій. В умовах воєнного стану будь-які зволікання та протермінування оглядів недопустимі;

  комплектування автомобільною технікою мобільних вогневих груп Харківщини – на високому рівні. Підрозділи готові до виконання бойових завдань протиповітряної оборони. Працюємо далі над збільшенням та покращенням матеріально-технічного забезпечення", – написав очільник області за підсумками засідання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися