У Харкові буде перекрито рух транспорту та пішоходів біля будівлі одного з університетів

Рух у Харкові перекриють до наступного четверга

Рух транспорту та пішоходів на вул. Полтавський Шлях, на ділянці вздовж фасаду будівлі №1 на розі вул. Конторської, заборонений з 8:00 9 грудня по 16:00 14 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням робіт з облаштування огородження навколо адміністративної будівлі навчального корпусу Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця.

Обійти закриту ділянку можна з протилежного боку вказаних вулиць.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харкова 8 грудня: що відомо

Сьогодні близько третьої години ночі у Харкові пролунала серія вибухів. Окупанти завдали ударів по місту попередньо ракетами С-300. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

О четвертій ранку Олег Синєгубов зазначив, що російська армія нанесла шість ударів по Харкову.

"Станом на зараз зафіксували влучання в Холодногірському та Шевченківському районах. Попередньо – ракетами С-300.

Одній людині надали медичну допомогу на місці.

Є пошкодження цивільної житлової інфраструктури", – написав він.

Зафіксовані влучання на дитячий майданчик, пошкоджено житлові будинки, заклад освіти, близько 20 автомобілів. Усе – виключно цивільні об’єкти.

У Поліції Харківської області повідомили, що внаслідок обстрілу є постраждалі.

"За попередніми даними,  внаслідок обстрілу росіянами Харкова поранення отримала 36-річна жінка. Медична допомога їй надана на місці. Ще один поранений - 25-річний чоловік з вибуховими травмами госпіталізований до лікарні. Стан здоров'я задовільний". – написали у поліції.

Рятувальники опублікували фото ліквідації наслідків прильотів по Харкову. Близько 3-ї години ночі російські війська завдали масованого ракетного удару по місту. За даними рятувальників, внаслідок обстрілів 1 людина поранена, пошкоджені житлові будівлі, 26 приватних автомобілів. Також виникла пожежа у одному із гаражів. Загорання ліквідовано.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися