Негода валить дерева та гілки: що робиться на дорогах Харківської області

Оперативна інформація щодо стану проїзду дорогами державного значення Харківщини

За минулу добу ускладнень або зупинок руху на автошляхах державного значення області не відбувалося, проїзд було забезпечено. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Долаючи наслідки затяжної негоди, підрядні організації Служби задіяли 133 спецмашини з них:

- КДМ – 85 одиниць;

- навісне обладнання – 5 одиниць;

- навантажувачі – 43 одиниці.

На обробку покриття було використано 2102 тонни піщано-соляної суміші та понад 43 тонни солі. Загалом очистили понад 3 тисячі кілометрів доріг.

Окрім того, на трасах М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта та М-03 Київ – Харків – Довжанський довелося прибирати повалені негодою дерева. Також допомога знадобилася водіям трьох великовагових транспортних засобів, що не могли зрушити з місця через зношену гуму коліс.

Водіям великовагового транспорту, у разі потреби, радять скористатися місцями відстою транспортних засобів. Їхнє розташування можна знайти тут.

Звернутися по допомогу та отримати актуальну інформацію про стан проїзду дорогами Харківщини можна за телефоном цілодобової гарячої лінії: +38 095 568 38 77.

Також водіям радять вибирати безпечні місця для паркування і у населених пунктах: через велику кількість снігу гілки дерев ламаються та падають на автівки та людей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися