Ігор Терехов звернувся до харків’ян: що сталося

Мер Харкова повідомив про ситуацію щодо опалення у місті

Вчорашня негода спричинила серйозну аварію в енергосистемі, через яку половина Харкова мало не залишилася без опалення. Про це у ранковому зверненні повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"І тільки завдяки тому, що з літа 2022 року ми почали забезпечувати котельні Харкова альтернативними джерелами живлення на випадок можливих блекаутів, цей інцидент не обернувся для Харкова опалювальним колапсом.

Станом на зараз ми відновили роботу всіх котелень міста — локалізували дефекти, спустили повітря з радіаторів опалення. Тепло харківʼянам подається в повному обсязі", – зазначив очільник міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де зараз проходить "сіра зона" на Харківщині та скільки зміг захопити ворог

На Куп'янському напрямку армія РФ продовжує штурмові дії поблизу Синьківки та Петропавлівки. У випадку захоплення Синьківки росіяни зможуть блокувати Куп'янськ та Купянськ-Вузловий. Про це Суспільному розказав керівник Харківської обладміністрації Олег Синєгубов 13 грудня, інформують "Коментарі. Харків".

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися