Скільки харків’янам доведеться витратити на святковий стіл: ціни
Ціни на популярні продукти до святкового столу проаналізували у Харкові
У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку проаналізували
ціни на популярні продукти харчування до святкового столу, інформують "Коментарі.
Харків"
Там зазначили, що ціни на свіжі огірки складають в середньому 75-120
грн/кг, мандарини – 45-90 грн/кг, яйця курячі – 55-68 грн/10 шт., майонез 67% –
35-50 грн/350 г, зелений горошок консервований – 38-55 грн/400 г, оселедець –
120-155 грн/кг.
Ошийок свинини у середньому коштує 200-220 грн/кг, гомілка свинини – 75-85
грн/кг, філе куряче – 165-200 грн/кг, ковбаса напівкопчена – від 170 грн/кг,
цукерки шоколадні – від 145 грн/кг.
Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:
Вночі у Харкові чули вибух: де стався "прильот"
За даними Харківської обласної прокуратури, 15 грудня близько 1:00 ворог
завдав ракетний удар по Київському району м. Харкова.
Пошкоджено магазин, гаражі, господарчі споруди та приватний автомобіль.
Правоохоронці вилучили уламки ракети типу С-300.
Подробиці – за посиланням.
Де зараз проходить "сіра зона" на Харківщині та скільки зміг захопити ворог
На Куп'янському напрямку армія РФ продовжує штурмові дії поблизу Синьківки
та Петропавлівки. У випадку захоплення Синьківки росіяни зможуть блокувати Куп'янськ
та Купянськ-Вузловий. Про це Суспільному розказав керівник Харківської
обладміністрації Олег Синєгубов 13 грудня, інформують "Коментарі. Харків".
У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у посиленому режимі роботи, аби не допустити
ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено
магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та
небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області
покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню
ожеледиці.
Куди телефонувати
у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для
відстоювання транспорту – читайте за посиланням.