Скільки харків’янам доведеться витратити на святковий стіл: ціни

Ціни на популярні продукти до святкового столу проаналізували у Харкові

У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку проаналізували ціни на популярні продукти харчування до святкового столу, інформують "Коментарі. Харків"

Там зазначили, що ціни на свіжі огірки складають в середньому 75-120 грн/кг, мандарини – 45-90 грн/кг, яйця курячі – 55-68 грн/10 шт., майонез 67% – 35-50 грн/350 г, зелений горошок консервований – 38-55 грн/400 г, оселедець – 120-155 грн/кг.

Ошийок свинини у середньому коштує 200-220 грн/кг, гомілка свинини – 75-85 грн/кг, філе куряче – 165-200 грн/кг, ковбаса напівкопчена – від 170 грн/кг, цукерки шоколадні – від 145 грн/кг.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вночі у Харкові чули вибух: де стався "прильот"

За даними Харківської обласної прокуратури, 15 грудня близько 1:00 ворог завдав ракетний удар по Київському району м. Харкова.

Пошкоджено магазин, гаражі, господарчі споруди та приватний автомобіль.

Правоохоронці вилучили уламки ракети типу С-300.

Подробиці – за посиланням.

Де зараз проходить "сіра зона" на Харківщині та скільки зміг захопити ворог

На Куп'янському напрямку армія РФ продовжує штурмові дії поблизу Синьківки та Петропавлівки. У випадку захоплення Синьківки росіяни зможуть блокувати Куп'янськ та Купянськ-Вузловий. Про це Суспільному розказав керівник Харківської обладміністрації Олег Синєгубов 13 грудня, інформують "Коментарі. Харків".

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися