Оперативна інформація: що зараз зі світлом на Харківщині

Третю добу енергетики ліквідують наслідки негоди, що залишила без світла тисячі людей

Понад 100 бригад АТ "Харківобленерго" продовжують аварійно-відновлювальні роботи на території обслуговування Близнюківського, Барвінківського, Балаклійського, Ізюмського, Лозівського та Первомайського районів електричних мереж. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ.

Задіяні 71 одиниця спецтехніки та 79 гідропідйомників та всюдиходів. Наразі без світла через негоду перебувають близько 28 тисяч споживачів.

"Вже третю добу енергетики борються з наслідками обледеніння. Умови, в яких працюють наші фахівці, дуже важкі. Ожеледь торкнулася не тільки електромереж, але і під'їздних доріг. Тому туди, куди не може проїхати наша техніка, персонал вимушений діставатися пішки", - розповів заступник технічного директора АТ "Харківобленерго" Олександр Кишинський.

Незважаючи на складні погодні умови, фахівцям районних підрозділів товариства вже вдалося відновити 32 повітряні лінії з пошкоджених 86-ти. Окрім того, до Близнюківської громади вже доставлено 118 стійок, і вже завтра розпочнуться роботи зі встановлення нових опор замість зруйнованих.

"Фахівці обленерго працюють не зупиняючись. Роботи триватимуть і на вихідні. Робимо все можливе, щоб якнайшвидше відновити електропостачання для всіх споживачів", - запевнив Олександр Кишинський.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вночі у Харкові чули вибух: де стався "прильот"

За даними Харківської обласної прокуратури, 15 грудня близько 1:00 ворог завдав ракетний удар по Київському району м. Харкова.

Пошкоджено магазин, гаражі, господарчі споруди та приватний автомобіль.

Правоохоронці вилучили уламки ракети типу С-300.

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися