Що відбувалося в одному з ТРЦ Харкова (ФОТО)

В одному з ТРЦ міста Харків зібрали студентів та школярів

На освітньому заході "Молодіжний Нефорум" зібралося близько 200 студентів і майбутніх випускників шкіл міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Перед ними виступили перший заступник міського голови Олександр Новак, представники Молодіжної ради при Харківському міському голові, лідери думок, представники міжнародних та всеукраїнських організацій.

"Нам важливо залучати молодих людей до розробки нових ідей та рішень, реалізація яких дозволить покращити життєдіяльність міста", - наголосив Олександр Новак.

На панельних дискусіях обговорювалося широке коло питань - від участі молоді в розвитку громад та можливості для самореалізації до проблем штучного інтелекту. А в інтерактивній зоні "Молодіжного Нефоруму" можна було познайомитися з передовими розробками навчальних закладів.

Організатори – Управління у справах сім'ї та молоді Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, Молодіжна рада при Харківському міському голові за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID "Зміцнення громадської довіри" (UCBI).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися