Що робиться в Новобаварському районі Харкова

Які роботи на водопостачанні проводяться в одному з районів Харкова

Ремонтники ділянки Новобаварського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" у 2023 році замінили 1.5 км мереж холодного водопостачання та 600 метрів водовідведення, масштабний капітальний ремонт комунікацій провели у 40 будинках району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП.

"Зокрема, закінчуємо перекладку 50 метрів зношеної ділянки мереж холодної води в багатоквартирному будинку на вулиці Пермській, 19. Застосовуємо сучасні та високоміцні матеріали, до того ж ефективна технологія з'єднання дозволяє проводити ремонтні роботи в короткі терміни. Щоб мінімізувати кількість відключень послуг у квартирах на період ремонтів, встановлюємо нову запірну арматуру. Лише у грудні замінили комунікації холодної води у будинках на вулицях - Селянській, 2 та Власенка, 9, а у будинках проспектом Ново-Баварським, 111 та вулицею Дзюби, 4 – системи водовідведення. Своєчасно провели підготовку об'єктів до експлуатації в зимовий період", - відмітив начальник районної ділянки Віктор Воронцов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському метрополітені люди почали помічати воду: чи є підтоплення

У Харківському метрополітені пасажири почали помічати воду. За прикладом Київського метро, харків’яни почали хвилюватися, що це може буди підтопленням і станції метро можуть зачинити. Журналіст "Коментарі. Харків" звернулася за коментарем до пресслужби комунального підприємства "Харківський метрополітен", де пояснили, що це не підтоплення, а капель.

Чи є загроза затоплення метро у Харкові – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися