На Харківщині місця роботи поліцейських були розграбовані та знищені: відкривають все з нуля

На Харківщині відкривають оновлені поліцейські станції

Попередні станції були розграбовані та знищені військовими росії під час окупації громад Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

20 грудня в рамках реалізації проєкту "Поліцейський офіцер громади" начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко разом з начальником Старосалтівської військової адміністрації Антоном Палієм відкрили поліцейську станцію в смт Старий Салтів. На території громади працюватимуть двоє поліцейських офіцерів – Денис Карпек і Дмитро Новицький.

Попередню станцію в Старому Салтові росіяни розграбували та знищили під час окупації громади.

За підтримки начальника Старосалтівської військової адміністрації поліцейським виділили нове приміщення для надання якісних поліцейських послуг. Приміщення облаштували необхідною офісною технікою та всіма приладдями для роботи.

"Ми запустили 27 поліцейських станцій, лише цього року ми запустили 10 поліцейських станцій, - повідомив Володимир Тимошко. – Чи зацікавлені громади в цьому? Так, зацікавлені. Це їх надбання і вони хочуть, щоб це було. Ми хочемо, щоб за 24 рік всі громади в області мали своїх поліцейських офіцерів громади".

До цього в грудні почали працювати ще три поліцейські станції.

Відкриття станцій відбувається в рамках проєкту "Поліцейський офіцер громади", суть якого полягає в тісній співпраці поліції та громади. Осередки безпеки запрацювали в Дергачах, Слатине, Руській Лозовій.

У рамках реалізації проєкту "Поліцейський офіцер громади" керівник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко разом з головою Дергачівської громади Вячеславом Задоренко вручив поліцейським офіцерам службові автомобілі, які були придбані за підтримки громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові стався скандал за участі військового: поліція відкрила провадження

Військовий Ярослав Дрей на своїй сторінці у Фейсбук розповів, що 6 грудня він разом з дружиною запаркував машину біля свого дому. За словами Ярослава, до нього невдовзі підʼїхала машина, водій якої агресивно почав вимагати, щоб військовий перепаркувався. Після суперечки 23-річний водій другої машини підійшов до Ярослава і вдарив його ножем в груди.

Ярослав каже, що заблокував удар і сам у свою чергу вдарив нападника рукою в голову. Далі, за словами Ярослава, йому викликали швидку і поліцію. В лікарні йому зашивали рану від ножа під загальним наркозом.

Як у поліції прокоментували інцидент — читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися