Іграшки, одяг та цукерки: що отримали діти Харківщини під ялинку

Волонтери та благодійники привітали дітей Харківщини із Різдвом Христовим

Поліцейські та волонтери привітали мешканців Чугуївського району з Різдвом Христовим та роздали гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Продуктові набори доставили до сіл Коробочкине та Малинівка, які багато разів зазнавали прямих артилерійських обстрілів, авіаційних ударів з боку російської федерації.

Гуманітарний вантаж доставили помічник начальника ГУНП в Харківській області з гуманітарних питань В’ячеслав Марков разом із керівником благодійного фонду "УкрАзФронт" Ігорем Шитиковим та волонтерами фонду.

Малозабезпеченим мешканцям та пенсіонерам передали овочеві та м'ясні консерви, макаронні вироби, крупи, соняшникову олію, сіль.

Поза увагою не залишилися й діти. З нагоди свят вони отримали новорічні подарунки: цукерки та печиво.

Також діти працівників КП "Харківські теплові мережі" отримали новорічні подарунки з Литви. Вільнюські тепловики надіслали на підприємство іграшки, дитячий одяг і смаколики.

Крім того, від первинної профспілкової організації КП "ХТМ" солодкі пакунки отримали всі діти віком до 15 років, чиї батьки працюють на підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Робота водієм у Харкові: де знайти та скільки платять

У Харкові та області можна працевлаштуватися водієм та отримувати високу зарплату

На сьогодні професія водія в Україні досить затребувана. Стать у цій професії не завжди має роль, керувати автівкою можуть як жінки, так і чоловіки. Найбільше у роботі водієм, згідно з актуальними вакансіями ціниться вміння керувати великогабаритними видами транспорту, а також – лагодити автотранспортні засоби.

Журналісти сайту "Коментарі. Харків" розбиралися, де можна працевлаштуватися водієм у Харкові та області, а також отримувати за цю роботу хорошу зарплатню.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися