Що робилося напередодні на одній зі станцій харківського метро (ФОТО)

Резиденція працюватиме щодня до 6 січня 2024 року

У харківському метрополітені для відвідувачів відкрилася резиденція Святого Миколая. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як розповіли в Департаменті культури, резиденція працюватиме щодня до 6 січня, з 14:00 до 18:00, на ст. м. “Історичний музей”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, які заходи проведуть в Харкові 31 грудня. За словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, у ніч з 31 грудня на 1 січня новорічних заходів у Харкові не планується. Однак ввечері 31 числа на станціях метро пройдуть концерти. 

“Тому люди зможуть прийти, послухати, будуть гарні емоції, звісно. І потім доїхати потягом додому до станції, яка потрібна. Перш за все, хочу нагадати, що у нас йде війна, і є комендантська година, тому комендантська година буде також така, як вона є на сьогодні, і люди будуть зустрічати Новий рік у своїх квартирах, там, де вони планують зустріти, тому таких масових заходів не буде”, – розповів мер Ігор Терехов.

Мер Харкова також нагадав, що цього тижня у місті посилені заходи безпеки. “Є заходи безпеки, вони посилені, і патрульна поліція, і є ще заходи безпеки, які здійснюються військовими, і Служба безпеки України, тому все по плану”, – зазначив Ігор Терехов.

За даними ХОВА у Харкові та області на Новий рік не планують змінювати тривалість комендантської години, також не обмежуватимуть роботу бізнесу та магазинів.

Детальніше про ймовірні обмеження в Харкові та області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися