Родини з Харківщини відправляють на відпочинок до Туреччини

Дві родини з Куп’янська отримали путівки на відпочинок

Сертифікати на відпочинок двом родинам з Куп’янська передали заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов і Почесний консул Азербайджанської Республіки в місті Харкові Афган Салманов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Обидві родини не покидали Куп’янськ від початку повномасштабного вторгнення. Продовжують працювати в місті і нині. За ініціативи Афгана Салманова сім’ї зможуть відпочити та оздоровити дітей у Туреччині.

"Одним із пріоритетних напрямків роботи Харківської ОВА та особисто її начальника Олега Синєгубова є підтримка сімей із постраждалих та деокупованих територій. Щиро дякую за ініціативу та допомогу в оформленні путівок нашому постійному партнеру Афгану Салманову! Продовжуємо працювати на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва", - зазначив Євген Іванов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові в ході перевірок громадських місць затримали чоловіків: що вони порушили

В Харкові підрозділами Управління ГУ ДМС у Харківській області спільно зі співробітниками СБУ, Національної поліції, Управлінням інспекційної діяльності у Харківській області Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Харківським обласним центром зайнятості провели заходи з нагляду та контролю за виконанням міграційного законодавства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку міграційної служби.

На цей раз профілактичні заходи провели у сфері громадського харчування та на торгівельних майданчиків міста Харкова. Хто був виявлений під час перевірки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися