Які торговельні заклади працюватимуть у Харкові сьогодні та завтра

У Харківській міськраді повідомили, що працюватиме 31 грудня та 1 січня у Харкові

На новорічні свята в місті Харкові працюватимуть понад 2 тис. різних торговельних точок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, 31 грудня будуть відкриті всі об’єкти торговельної мережі, а 1 січня – їх більша частина.

Детальніше з графіком роботи торговельної мережі міста можна ознайомитися за посиланням.

Варто зазначити, що список було складено до масованих ворожих обстрілів, тому можливо, що деякі торговельні точки, які були в епіцентрі влучань, можуть не працювати.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Троє загиблих та 28 поранених через обстріли Харкова та області

В Боровій внаслідок обстрілів загинули людей – 55-річна жінка та двоє чоловіків. Їх тіла дістали з-під завалів вщент зруйнованих приватних будинків. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

За даними начальника ГУ НП в Харківській області Володимир Тимошко, в Харкові  було дві хвилі обстрілів: ракетами (встановлено, що в центр міста прилетіло дві ракети Іскандер М, в Індустріальний район - 3 ракети С-300), потім БПЛА Shahed.

У результаті обстрілу постраждали 28 цивільних людей, з них 12 – перебувають у лікарні. Серед пацієнтів двоє дітей 14 і 16 років та іноземний громадянин. Потерпілі у середньому та легкому стані, повідомив очільник ХОВА.

Пошкоджені житлові будинки, будівлі готелів, приміщення закладів охорони здоров'я: Обласна клінічна лікарня, Обласна стоматологічна поліклініка, дві міські лікарні, транспорт.   

31 грудня між 01:09 та 01:30  ворог завдав удару по місту Харкову безпілотниками "Шахед". Без постраждалих.

Пошкоджені відділення банку, "Інститут метрології", житлові будинки, адміністративні будівлі, кафе. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися