Погода на понеділок: у Харкові очікується гроза

Синоптики прогнозують дуже високу пожежну небезпеку

У понеділок, 29 червня, в Харкові та області очікується мінлива хмарність, короткочасний дощ, гроза, вдень місцями град, шквали 15 - 20 м / с. Про це повідомляє Гідрометцентр в Харківській області.

Вночі буде західний вітер, вдень - північний 5 - 10 м / с. Температура вночі 15 - 20 ° вдень 24 - 29 °. По місту: температура повітря вночі 17 - 19 ° вдень 26 - 28 °.

За даними порталу "Синоптик", завтра в Харкові протягом усього дня стоятиме хмарна погода. З самого ранку йтиме дощ, який увечері ослабне.

picture

Народний прогноз погоди

29 червня відзначається день пам'яті святителя Тихона Амафунтського. У народі говорили: "На Тихона сонце йде тихіше". Це вважається найтихіший день у році. З Тихона закінчується молоде літо, настає зріле. У цей день влаштовували бенкет для трудівників, які унавожували поля. Ці люди були дуже потрібні, тому що: "Де зайва гною колижка, там зайва хліба коврижка". Наші пращури примітили, якщо бджоли вранці граються - буде ясний день, товчуться - до негоди.

Нагадаємо, у Харкові по вул. Героїв Праці та вул. Шевченка, на ділянці від вул. Академіка Павлова до Журавлівського гідропарку, забороняється рух транспорту.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися