На Харківщині передали мільйонну допомогу військовим за кошт громади

2024 рік Дергачівщина розпочинає з допомоги військовим, які боронять нашу державу

Дергачівська громада передала українським захисникам черговий пакет допомоги на більш ніж 3 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Згідно з програмою підтримки військових формувань Дергачівська міська рада закупила і передала на потреби 113-ї окремої бригади Сил територіальної оборони:

7 квадрокоптерів (DJI Mavic 3T та DJI Mavic 3 PRO),

4 приціли та 1 монокуляр,

10 радіостанцій,

5 старлінків,

4 планшети,

60 розкладушок,

28 багатофункціональних пристроїв для друку,

а також роутери, подовжувачі, оптичні кабелі, інше допоміжне обладнання та канцелярське приладдя.

Загальна сума цього пакету допомоги складає 3 185 360 грн.

"Бійці 113-ї бригади боронять північні кордони Харківщини на Дергачівському напрямку. Саме вони роблять усе можливе для захисту Козачої Лопані, Гоптівки, Проходів та інших населених пунктів. Наше завдання – підтримувати їх у цьому та задовільняти усі запити, які надходять від командування бригади", – зазначив Вячеслав Задоренко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни знову випустили по Харкову ракети С-300 з Білгорода: що відомо

Учора ввечері, близько 22:30, російські військові запустили декілька ракет по Харкову. Вибухи у Харкові підтвердили очільник ОВА Олег Синєгубов та мер Ігор Терехов. Синєгубов закликав не покидати укриттів до відбою повітряної тривоги.

Пізніше начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив, що російські військові завдали ударів по Харкову з району Бєлгорода РФ, попередньо, із ЗРК С-300.

Деталі розповів вже Олег Синєгубов: "Окупанти завдали 2 удари по Харкову, попередньо - ракетами С-300. На цю хвилину – без постраждалих. Є інформація про пошкодження цивільної нежитлової інфраструктури в центральній частині міста. Служби продовжують огляд місць ударів".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися