Де сьогодні на Харківщині можна отримати гуманітарні набори (адреси)

У громадах Харківщини деякі категорії людей можуть сьогодні отримати допомогу

Сьогодні, 18 січня з 9:00 до 12:00 мешканці смт Старий Салтів, с. Молодова та с. Шестакове на подвір’ї ліцею по вул. Перемоги 34 мають змогу отримати допомогу від Червоного Хреста. Планується видача непродовольчої гуманітарної допомоги по актам 2-3 категорії пошкодженого майна та сімей з дітьми до 10 років, які зареєстровані та мешкають на території вищезазначених населених пунктів.

Для отримання допомоги Вам необхідно мати при собі оригінали документів всіх членів родини:

- акт 2 або 3 категорії пошкодженого майна,

- паспорт,

- ідентифікаційний номер,

- свідоцтво про народження дитини/дітей.

Крім того, мешканці смт Краснокутськ, с. Основинці, с. Чернещина, с. Степанівка, с. Ситники вікової категорії 60+ років (місцеві та ВПО) з черверга, 18 січня, до суботи, 20 січня 2024 року, з 8:00 до 15:00 у приміщенні КЗ "Краснокутський центр соціальних служб" за адресою смт Краснокутськ, провулок Шкільний (Заклепенка) 8, буде видаватися гуманітарна допомога від Всесвітньої продовольчої програми ООН БО ” Мережа 100 відсотків життя ” м. Харків таким категоріям населення:

60 років і старше (в тому числі ВПО цього віку).

З метою недопущення скупчення видача даній категорії буде проводитися по першим літерам прізвищ і по годинам протягом трьох днів.

18.01 з 8:00 до 11:00 літери А, Б, В

з 12:00 до 15:00 Г, Д, Є, Ж, З, І

19.01 з 8:00 до 11:00 літера К

з 12:00 до 15:00 літери Л, М, Н, О

20.01 з 8:00 до 11:00 літери П, Р ,С, Т

з 12:00 до 15:00 літери У, Ф, Х, Ц, Ч, Ш, Щ, Ю, Я

Допомога видається за такими ОРИГІНАЛАМИ документів:

- паспорт, ідентифікаційний код,

- довідка ВПО (для внутрішньо переміщених осіб). Подробиці видачі – за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові встановили нові світлофори (адреса)

На нерегульованому перехресті встановили світлофорний комплекс. Раніше на цьому місці часто траплялися ДТП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Роботи були проведені за дорученням керівництва міста Харкова для забезпечення безпеки дорожнього руху на цій ділянці. За якою адресою – дивіться за посиланням.

У Харківській області через удар авіабомбою поранено двоє дітей (ОНОВЛЕНО)

Учора окупанти завдали удару КАБом по селу Малий Бурлук Куп'янського району. Про це в етері національного телемарафону повідомив очільник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Внаслідок удару постраждала дитина: 10-річний хлопчик зазнав травматичної ампутації нижньої кінцівки. Потерпілого доставили до лікарні. Також за даними начальника Слідчого Управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, через обстріл постраждала 14-річна дівчина.

За уточненими даними, унаслідок ворожого обстрілу у Малому Бурлуці загинула 61-річна жінка. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися