У Харкові замінили державний прапор на головному флагштоку міста: причини

Через сильний вітер у Харкові замінили прапор на менший

Через погіршення погодних умов та сильний вітер співробітники СКП "Харківзеленбуд" замінили державний прапор на головному флагштоку міста на менший. Про це повідомили у Харківській міській раді, інформують "Коментарі. Харків".

Зазвичай за сильного вітру прапор на флагштоці приспускали. Однак сильний вітер неодноразово рвав полотно прапору, тож цього разу комунальники замінили прапор на менший.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Гороскоп на 18 січня: ці знаки Зодіаку сьогодні витратять чималу суму

Сьогодні багатьом знадобиться підтримка Четвер буде емоційним для багатьох знаків Зодіаку. Що не варто сьогодні робити, пишуть "Коментарі. Харків" з посиланням на поради астрологів.

У Харкові встановили нові світлофори (адреса)

На нерегульованому перехресті встановили світлофорний комплекс. Раніше на цьому місці часто траплялися ДТП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Роботи були проведені за дорученням керівництва міста Харкова для забезпечення безпеки дорожнього руху на цій ділянці. За якою адресою – дивіться за посиланням.

У Харкові вже збили один з делінеаторів біля Сумського ринку (ФОТО)

У Харкові на місці, де встановили антипаркувальні стовпчики, вже один зламали В одному з харківських телеграм-каналів опублікували фото, на якому видно, що один зі встановлених делінеаторів на Сумському ринку вже збили. Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що паркування авто поблизу Сумського ринку перешкоджає руху трамваїв, кожного дня є дві-три затримки, розповів Суспільне Харків директор департаменту будівництва та дорожнього господарства Харківської міськради Дмитро Липовий.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися