Важливі послуги відновили на Харківщині: подробиці

Відновлення роботи сервісного центру МВС в Ізюмі на Харківщині

В місті Ізюм, Харківської області відновлено роботу сервісного центру МВС №6344 за новою адресою: вул. Весняна, 45. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Харківській області.

З квітня до вересня 2022 року Ізюмщина перебувала в окупації російськими військами.

Після деокупації приміщення сервісного центру МВС №6344 за адресою м.Ізюм вулиця Гостинна, 2А було зруйновано від ракетного обстрілу, а на самій території розміщувались авто росіян, які перетворили сервісний центр в руїну. Пошкоджено понад 70% будівлі.

picture

Для продовження надання послуг в м. Ізюм приїжджав мобільний сервісний центр, оскільки був постійний попит від для місцевого населення, внутрішньо переміщених осіб і військових.

З вересня 2022 року було надано в м.Ізюм 1415 послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, 1352- з обміну та відновлення посвідчення водія.

Пошук нового приміщення, зручного розташування почався ще навесні 2023, силами власного фінансування було здійснений ремонт та повну підготовку сервісного центру для обслуговування відвідувачів.Сервісний центр МВС нового зразка облаштований за принципом прозорого офісу, працює за системою "єдиного вікна". Тут передбачені зручності для всіх категорій населення, зокрема, людей з інвалідністю. Зона очікування комфортно облаштована дитячим куточком для батьків, що вирішать завітати з дітьми.

Сьогодні 2 адміністратори відновленого сервісного ценрта МВС № 6344 надають такі послуги:

• реєстрація та перереєстрація транспортних засобів;

• обмін посвідчення водія;

• видача міжнародного посвідчення водія.

Також в сервісному центрі постійно є представник Експертної служби МВС для проведення дослідження транспортних засобів та видачі висновку.

Сервісний центр МВС працює за графіком: у вівторок — п’ятницю – з 8:00 до 17:00, у суботу – з 8:00 до 15:45.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

День ангела 27 січня: історія свята, привітання та прикмети дня

27 січня, за новим церковним календарем вшановуються Перенесення чесних мощів св. Йоана Золотоустого. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Православної церкви України. 

Є кілька заборон цього дня - що сьогодні не можна робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися