Харківську набережну планують реконструювати майже за 20 мільйонів

Проект передбачає реконструкцію ділянки на правому березі річки

Харківський департамент комунального господарства виділив 18,8 млн гривень на проведення капітального ремонту набережної річки Харків. Інформація про тендер з'явилася на офіційному сайті електронних закупівель Prozorro.

Проект передбачає реконструкцію ділянки на правому березі річки (між вулицею Університетською і провулком Подільським). За планом будуть розбирати старе асфальтобетонне покриття, а після облаштовувати нові тротуари з гранітною плиткою. При цьому ремонтні бригади повинні будуть перекласти комунікації.

Крім того, підрядник повинен взяти на себе зобов'язання встановити 26 крамничок, 50 урн. Завершення реконструкції заплановано на кінець наступного року.

Проект також передбачає будівництво оглядового майданчика, з якої можна буде помилуватися видом на річку Харків і протилежний берег.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Департамент комунального господарства міськради планує витратити 15 мільйонів гривень - у таку суму обійдеться реконструкція великого фонтану біля Палацу спорту. Планується, що за 15 мільйонів проведуть капремонт об'єкта.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися