На Харківщині рятувальники витягли водія з-під трактора (фото)

В смт. Новопокровка Чугуївського району Харківської області трактора чоловік не впорався з керуванням і потрапив у кювет

В смт. Новопокровка Чугуївського району Харківської області трактора чоловік не впорався з керуванням і потрапив у кювет. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Інцидент стався 13 липня. Транспортний засіб перекинувся і водія притиснуло трактором.

На місце події прибули рятувальники 50-ДПРЧ на 2-х відділеннях.Вони за допомогою гідравлічного інструменту звільнили потерпілого та надали першу медичну допомогу, після чого водія направили в лікарню.

Обставини події уточнюються.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, за 12 липня в Харківській області пожежники 12 разів залучалися до гасіння пожеж на відкритих територіях. За інформацією рятувальників, горіли чагарники, суха трава, очерет та сміття на відкритих територіях. Загальна площа таких пожеж склала понад 9500 кв. м. Зазначається, що пожежі сталися в Сахновщинському, Барвінківському, Лозівському, Борівському, Дворічанському, Золочівському та Нововодолазькому районах області, а також в Основ'янському і Слобідському районах міста Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися