У Харкові перекриють декілька вулиць та проспект

Це пов'язано з санацією зливової каналізації

Рух транспорту по проспекту Московському, на ділянці від вулиць Академіка Павлова до Тарасівської заборонять з 21:00 17 липня до 5:30 20 липня. Про це розповіли в Департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

У відомстві пояснили, що це пов'язано з санацією зливової каналізації.

На цей час об'їзд закритої ділянки буде проходити по вул. Польовій, вул. Академіка Павлова, пров. Конюшеному та ін.

Також з 21:00 17 липня до 5:30 20 липня автобус №249э буде об'їжджати цю ділянку наступним так: — пр. Московський — пров. Конюшений — вул. Академіка Павлова — пр. Московський і далі за маршрутом.

На цей період буде заборонено рух тролейбусів по вул. Богдана Хмельницького, вул. Броненосця "Потьомкін" і пр. Московському, на ділянці від розворотного кола "Ст. м. "Захисників України" до розворотного кола "Ст. м. "Московський проспект".

У зв'язку з цим, тролейбус №13 курсуватиме наступним чином: парк "Зустріч" — вул. Харківських Дивізій — пр. Московський — розворотне коло "Ст. м. "Московський проспект".

Крім того, з 23:00 17 липня до 15:00 18 липня буде заборонено рух трамваїв по пр. Московському, на ділянці від вул. Академіка Павлова до вул. Кошкіна. У зв'язку з цим, трамвай №8 курсуватиме наступним чином:

перша частина: 602 м/р — Салтівське шосе — пров. Салтівський — вул. Академіка Павлова — вул. Семиградська — вул. Веринська — вул. Мойсеївська — ст. м. "Київська" — вул. Шевченка — Журавлівський гідропарк;

друга частина: вул. Одеська — пр. Героїв Сталінграда — вул. Морозова — парк Машинобудівників.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові з учорашнього вечора, 13 липня, йде сильний дощ. Користувачі соцмереж і месенджерів почали публікувати наслідки рясних опадів. Так, в районі залізничного вокзалу машини на дорогах тонули в воді по самі колеса. На проспекті Гагаріна та Пушкінської ситуація була такою самою. Рух автомобілів ввечері ускладнювалося тим, що вода не йшла з вулиць.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися