У Харкові комунальні підприємства починають користуватися електронною документацією

За даними комунального закладу системою електронного документообігу вже користуються п'ять КП

У системі електронного документообігу поки бере участь п'ять комунальних підприємств Харкова. Про це повідомляє КУ "Офіс реформ Харкова".

За даними комунальної установи системою електронного документообігу вже користуються КП "Міський інформаційний центр", КП "Сучасне місто", КП "Комплекс з вивезення побутових відходів", КП "Харківводоканал" і КП "Харківські теплові мережі".

В "Офіс реформ Харкова" додали, що клієнти цих компаній, суб'єкти господарської діяльності, можуть перейти на електронний документообіг наступним чином:

перейти на сторінку проєкту;

заповнити код ЄДРПОУ;

ввести e-mail підприємства;

підтвердити реєстрацію за допомогою електронного цифрового підпису.

"Офіс реформ" підкреслює, що електронний документообіг дозволяє економити час і кошти, дає можливість в режимі реального часу стежити за статусом обробки документа (підписання, погодження, внесення поправок, відхилення або додавання коментарів), зберігати електронні документи протягом строку дії договору, можливість працювати з документами в режимі 24/7 з будь-якої точки світу зі смартфона, планшета, комп'ютера і т. д.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Комунальний позашкільний навчальний заклад "Харківський міський комплексний центр клубів за місцем проживання" підписало договір з ФОП Бут Лідія Романівна на купівлю обладнання вартістю 873,67 тис. грн. Мова йде про купівлю 39 одиниць фотообладнання, з яких 3 - фотоапарати Canon. А точніше, КПНЗ хоче придбати три камери Canon EOS R вартістю 58,7 тис. грн кожна. Також заклад купить до них об'єктиви вартістю від 21 тисячі до 49 тисяч грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися