Карта коронавірусу в Україні: Харків може зникнути з "зеленої" зони

Завтра комісія ТЕБ та НС буде розглядати поділ територій на різні рівні небезпеки і вирішить питання з Харковом

У зв'язку з тим, що в Харкові багато нових випадків коронавірусної хвороби, він може зникнути з "зеленої" зони на карті України. Як заявив сьогодні глава МОЗ Максим Степанов, завтра комісія ТЕБ та НС буде розглядати поділ територій на різні рівні небезпеки і вирішить питання з Харковом.

"Те, що стосується міста Харкова: крім зростання кількості людей, у нас є багато нових хворих в місті Харків, завтра буде проведена комісія ТЕБ та НС і будуть розділені ті чи інші території на різні рівні небезпеки, в залежності від затверджених показників", - сказав Степанов, відповідаючи на питання, чому Харків залишається в "зеленій" зоні, незважаючи на кількість хворих.

Міністр каже, що в обласному центрі можуть бути застосовані і додаткові коефіцієнти, так як потрібно враховувати міграцію людей з сусідніх міст.

Нагадаємо, коронавірус в Харківській області продовжує набирати обертів. За інформацією Ради національної безпеки і оборони України, за станом на сьогодні, 12 серпня, в регіоні підтвердили 5169 випадків коронавірусу, з яких 139 осіб почули діагноз минулої доби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися