Стало відомо, скільки харківські комунальники витратять на два навантажувача

Тендер на придбання техніки для "Харківзеленбуду" призначений на кінець жовтня

У Харкові спеціалізоване комунальне підприємство "Харківзеленбуд" збирається купити за 6 398 176 гривень два телескопічних навантажувача. Про це повідомляється на сайті державних закупівель Prozorro

В документації на тендер йдеться, що СКП потрібно два навантажувачі MANITOU MLT-X 1035 LT LSU або чимось схожому на них.

Максимальна вантажність на вильоті 2 м у вищезазначених машин повинна бути не менше 3,5 тонни. Максимальний фронтальний виліт - не менше 7 м, максимальна висота підйому - не менше 9,5 м, потужність двигуна - не менше 100 л с. Максимальна швидкість навантажувача не повинна опускатися позначки в 35 км / ч. Габаритні висота і ширина машин - не більше 2,3 м. Вага - не більше 8500 кг.

Навантажувачі повинні бути у комунальників до 31 грудня 2020 року. Початок торгів призначено на 27 жовтня.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Департамент комунального господарства Харківської міськради оприлюднив тендер на капітальний ремонт парку по вул. Плеханівській, 77, біля ДК "Металіст" . Вартість робіт оцінюється в 3,4 млн. Грн. Підрядник повинен буде вивести сміття, відремонтувати доріжки, встановити майданчики для спортсменів, дітей та собак, провести електромонтажні роботи, озеленення та інше.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися