У Харкові очікують погіршення погоди, ожеледицю і сніг

Поліція звернулася до водіїв Харківщини у зв’язку із значним погіршенням погоди

Сьогодні, 23 січня, по всій Україні оголосили І рівень небезпечності – жовтий. Метеорологи прогнозують  пориви вітру 15-20 м/с. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в Українському гідрометеорологічному центрі.

Харківські синоптики теж зробили метеорологічне попередження. Вдень 24 січня по Харкову та області очікуються пориви південно - західного вітру, 15 — 20 м/с. На дорогах місцями ожеледиця.

Сьогодні у Харкові прогнозують сніг і дощ. Температура від 0 до +2 градусів. Вночі без опадів. Температура опуститься до -4...-6 градусів. У п’ятницю, 24 січня, синоптики очікують сніг та від 0 до +2 градусів. Сніг чекають і у суботу, 25 січня. За прогнозом він йтиме і вночі, і вдень. Вночі очікують температуру від -1 до -3, вдень від 0 до +2  градусів.

У зв’язку із значним погіршенням погоди на Харківщині патрульна поліція звернулася до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними за кермом. Про це патрульні написали на своїй сторінці у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

У поліції просять вмикати ближнє світло фар, неухильно дотримуватися швидкісного режиму в відмовитися від ризикованих маневрувань. Крім того, автомобілістів просять дотримуватися правил паркування і не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки. Якщо через негоду потрапили в біду – у поліції радять телефонувати "102".

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися