Стало відомо за скільки мільйонів побудують кафе в Харківському зоопарку

У кафе будуть прибудовані літні майданчики та буде міститися близько 200 осіб

КП "Харківський зоологічний парк" витратить 54 166 825 гривень на нове кафе на своїй території. Про це йдеться на сайті держзакупівель Прозорро, пише Kharkiv Today

У новому закладі повинні бути дві літні майданчики з прибудованою трансформаторною підстанцією ТП - 10 / 0,4 кВ.

Також відомо, що в кафе буде 200 місць, з яких 150 будуть всередині, а 50 - на літніх майданчиках. Будівлю зроблять одноповерховим прямокутної форми. Також там буде технічний поверх і підвал.

Споруду зроблять каркасної з стрічковим монолітним фундаментом. Двоповерхову частину будівлі покриють збірними залізобетонними плитами з моноліту.

Основну частину будівлі кафе покриють сталевим профнастилом (облицювальний матеріал). Заплановані також підпірні стіни на відкритих терасах. У кафе буде водопровід, каналізація, опалення, вентиляція, громовідвід і кондиціонування.

Ділянки проєктування займе 0,306 гектара. Площа будівлі кафе повинна бути 960 кв. м, трансформаторної підстанції - 86,46 кв. м.

Тендерні пропозиції приймаються до 27 жовтня, виконати замовлення "Харківського зоопарку" потрібно до 31 грудня.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, "Харківський зоологічний парк" планує витратити близько 488 млн грн на будівництво океанаріуму. Відзначається, що оголошення про замовлення будівництва океанаріуму в зоні "Водний світ" в зоопарку оголосили 16 вересня. Аукціон має відбутися 23 листопада.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися