Стало відомо, з якого числа у Харкові стартує опалювальний сезон

У місті повинні замінити майже 100 кілометрів магістральних і внутрішньоквартальних труб, а також труб для гарячої води

У Харкові опалювальний сезон повинен розпочатися вчасно. Таку заяву зробив перший заступник харківського міського голови Ігор Терехов, пише пресслужба Харківської міської ради.

На думку віцемер до 15 жовтня Харків буде готовий до стабільного опалювального сезону.

"Ми пішли на безпрецедентний крок і перекладаємо велику кількість магістральних тепломереж, причому за сучасними технологіями - з трубами в поліуретановому утеплювачі. Для цього були виділені кошти з міського бюджету і залучені кошти Світового банку. Зараз у всіх районах ведуться роботи з перекладки магістральних систем теплопостачання. Думаю, до 15 жовтня Харків буде готовий до того, щоб стабільно провести опалювальний сезон", - зазначив Терехов.

Він додав, що в цьому році в Харкові планується замінити 85 км магістральних і внутрішньоквартальних теплових мереж, а також мереж гарячого водопостачання минулого року замінили тільки 52,5 км труб.

За даними КП "Харківські теплові мережі", станом на 1 вересня в Харкові переклали 40,3 км магістральних і внутрішньоквартальних теплових мереж, а також мереж гарячого водопостачання. Найбільше робіт провели в пров. Забайкальському, Садовому проїзді, Стадіонному проїздові, по вул. Броненосця "Потьомкін", вул. Богдана Хмельницького, вул. Амосова. Завершуються роботи по вул. Фонвізіна, пров. Слюсарній, вул. Киргизькій, вул. Івана Камишева, вул. Дніпровській та ін. Тривають роботи по пр. Московському, пр. Індустріальному, пр. Тракторобудівників, вул. Шевченко.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові впала ціна на гарячу воду та опалення. Згідно з інформацією підприємства нові тарифи встановили постановою Національної комісії, яка проводить державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 9 вересня. Істотний вплив на розмір тарифів зробило зниження вартості постачання природного газу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися