Названа сума, яку Харківська мерія витратить на додаток для мешканців багатоповерхівок

Харків'яни зможуть робитися думками з побутових питань, залишати заявки та брати участь в управлінні багатоповерхівкою

Департамент житлового господарства Харківської міськради збирається витратити 860 тисяч гривень на створення програмного забезпечення "ОСББ (мобільний додаток і web-версія)". Конкурс на розробку такого додатка з'явився на Prozorro в середу, 30 вересня, пише Kharkiv Today.

У тендерній документації сказано, що мета проєкту - це розв'язання проблеми спілкування співвласників багатоквартирних будинків з приводу питань ЖКГ шляхом автоматизованого створення чатів в кожному багатоквартирному будинку.

Такий підхід повинен спростити механізми визначення точки зору мешканців будинків по тих чи інших питань, подачі заявок, управління багатоквартирним будинком. Проєкт має на увазі під собою єдину електронну систему взаємовідносин мешканців багатоквартирних будинків з їх керівниками та підприємствами, які надають будинкам послуги.

У меню програми увійдуть: чат будинку, опитування, заявки, дані будинки, дані мешканців, оголошення, ініціативи та номери екстрених телефонів.

Торги відбудуться 19 жовтня, а сама послуга повинна бути виконана до 31 грудня 2020 року.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Департамент житлового господарства Харківської міської ради хоче реконструювати мережі зовнішнього освітлення по бульвару Юр'єва за 2 618 041 гривню. Відзначається, що всього встановлять 66 світильників з люмінесцентними або ртутними лампами. Згідно з повідомленням, в переліку - 20 найменувань демонтажних, будівельних і монтажних робіт. Демонтувати повинні 29 світильників, майже тисячу метрів кабелю, 29 штук залізобетонних опор, вирубати - сухі або аварійні дерева м'яких листяних порід. Після цього - вивезти сміття.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися