"Завжди надихаюся спілкуванням з людьми, закоханими в свою справу": Світлична привітала вчителів зі святом

Народний депутат України відвідала один з харківських ліцеїв

Народний депутат Юлія Світлична побувала в ліцеї-інтернаті "Обдарованість" і привітала вчителів там з їх професійним святом. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Завжди надихаюсь спілкуванням з людьми, закоханими у свою справу. Напередодні Дня вчителя зустрілась з колективом Харківського ліцею-інтернату "Обдарованість". Відомий ліцей, в якому навчаються талановиті діти із міст, районів та сіл області. Створений лише десять років тому, але зараз вже входить до 100 найкращих шкіл України та в цьому році за результатами ЗНО увійшов до трійці найкращих шкіл Харкова. Учні мають безліч перемог на всеукраїнських та міжнародних олімпіадах. Все це - результат системної та професійної праці харківських педагогів. Подякувала їм за це! Ми завжди допомагали і будемо надалі приділяти особливу увагу освітянам", - зазначила Юлія Світлична.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, легендарне підприємство "Куп'янський машинобудівний завод" відновило роботу завдяки двом підприємцям Олександру Капленко та Миколі Маслію з команди нардепа Юлії Світличної "Разом!". На заводі з'являться нові робочі місця і замовлення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися