Харківський Завод імені Малишева отримає нове велике замовлення

Завод буде модернізувати бойові машини та виготовляти двигуни

Харківський ДП "Завод ім.Малишева" в найближчі місяці має отримати державне оборонне замовлення на 2021 рік. Про це "Оборонно-промисловому кур'єру" розповів генеральний директор підприємства Василь Крилас.

"Сподіваємося отримати від Міністерства оборони України замовлення з модернізації сотень бойових машин з одночасним виготовленням для них більш потужних двигунів. Ведуться роботи та в напрямку укладення контрактів на постачання дизелів і запчастин для залізничного транспорту і запчастин для стаціонарних середньооборотних дизелів для атомних електростанцій ", - сказав Крилас.

Він додав, що ДП "Укрспецекспорт" забезпечує завод замовленнями. Тому зараз в стадії підписання знаходяться договори на значний обсяг постачань запасних частин для військової техніки за виграними тендерами в країнах - іноземних замовниках.

"Надзвичайно перспективним обіцяє бути і співробітництво нашого підприємства з ДП" Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О. О. Морозова "в проєкті на виготовлення кількох десятків одиниць моторно-трансмісійних відділень з двигунами для військової техніки", - додав директор заводу.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, міністр інфраструктури Владислав Криклій пообіцяв повернути вагоноремонтному заводу в Панютине колишнє замовлення на ремонт 1223-х залізничних вагонів. Глава міністерства запевнив, що підприємству до кінця року дадуть замовлення на ремонт вагонів в повному обсязі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися