У Харківський Будинок культури куплять крісел на більш ніж мільйон гривень

Театральні меблі для заходів прикрасять декоративним рядком

"Харківський муніципальний культурний центр" ДК "Металіст", за адресою вул. Плеханівська, 77 купить 179 комплектів театральних крісел на суму в 1,157 мільйона гривень. Про це йдеться на сайті Prozorro, де з'явилася 5 жовтня тендер про закупівлю меблів.

У тендерній документації сказано, що крісла повинні бути двомісними, стаціонарними, на металевих стійках, які прикручуються до підлоги. Збирати їх будуть в секції - відповідно до плану розташування.

Спинки крісел повинні бути обтягнуті спеціалізованої меблевою тканиною з підвищеними експлуатаційними характеристиками, стійкими до горіння. Крісла хочуть прикрасити декоративним вистігом у вигляді вертикальних ліній. В меблі хочуть додати подушку з еластичним пінополіуретаном.

Поставити крісла підрядник повинен до 25 грудня. Аукціон запланований на 22 жовтня.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківська міськрада виділила ще грошей на реконструкцію шляхопроводу, який знаходиться на проспекті імені Льва Ландау. В "ХАЦ" додали, що лагодять цей міст понад три роки. І нагадали, що в серпні 2020 року, перший заступник міського голови Ігор Терехов, запевняв, що міст закінчать ремонтувати до Дня міста. Шляхопровід дійсно відкрили, але на шість днів. Після, один напрямок закрили до жовтня 2020 року.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися