У Харкові зафарбували більше 100 наркоадрес

У суботу, 10 жовтня, небайдужі харків'яни приєдналися до акції «Антикризової платформи Харкова» по зафарбовуванню наркоадрес з месенджерів. Зафарбували більше сотні

Представники партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА -ЗА ЖИТТЯ" в суботу, 10 жовтня, провели акцію з зафарбовування наркоадрес по всім районам міста. Зафарбували більше сотні. Захід анонсували напередодні, на засіданні "Антикризової платформи Харкова".

Такі рейди - важливий внесок у визволення Харкова від засилля наркотичних речовин, впевнений В'ячеслав Марков, ініціатор акції "Стоп-Наркотик": "Ми анонсували цей захід на Антикризовій платформі - і ми вийшли. Ми зафарбовуємо адреси, через які пропонують наркотики нашим з вами дітям. Ми робимо те, що ми можемо, але комплексне розв'язання проблеми полягає в тому, що кожен повинен щось робити: поліція - розкривати злочини, закривати нарколабораторії, прибирати злочинні угруповання з вулиць. Ця робота ведеться, але тільки спільними зусиллями ми зможемо прибрати цю скверну не тільки з вулиць Харкова, але і всієї України".

Наркоманія, як соціальна хвороба, молодіє - каже Едуард Тичков, керівник Шевченківської районної організації політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ": "Ми бачили сьогодні багато вже зафарбованих написів біля шкіл і зафарбовували ще. Наші діти заслуговують кращого майбутнього, тому робота буде продовжуватися. Ми сьогодні не тільки провели рейд з зафарбовування наркоадрес, а й також внесли їх в чат-бот "Стоп-наркотик" для їх подальшого блокування".

Відправляти адреси в чат-бот можуть не тільки харків'яни - адже проблема куди глобальніше. За даними європейського опитування учнів ESPAD 18% українських підлітків у віці від 14 до 17 років хоча б раз в житті пробували наркотики. Тому, вважають представники партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ", дуже важливо не тільки зафарбувати адреси, а й створити умови для відповідного розвитку молоді - побудувати молодіжні хаби, розширити мережу гуртків і секцій для проведення дозвілля.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися