У Харкові додалося заслужених артистів

На одного більше стало заслуженого діяча культури і кавалера ордена княгині Ольги

У Харківському Національному академічному театрі опери та балету імені М.В. Лисенко кілька працівників отримали високі нагороди. Указ №452 / 2020 про нагородження артистів ХНАТОБу з'явився на сайті президента України

Першу за вагомий особистий внесок у розвиток національної культури та театрального мистецтва, значні творчі здобутки, високу професійну майстерність вшанували орденом княгині Ольги I ступеня головна балетмейстерка Світлана Коливанова-Попеску.

Крім того, звання "Заслужений артист України" отримали артист-вокаліст Володимир Козлов, артист оркестру Олександр Маличенко, артистка-вокалістка, провідний майстер сцени Алла Мишакова, артист балету, провідний майстер сцени Денис Панченко.

Звання "Заслужений діяч мистецтв України" присвоєно головному режисерові Артему Калояну.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 00:00 19 жовтня на території Харкова вводять протиепідемічні заходи, встановлені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки.
Зокрема, вони включають такі обмеження:
- установи культури (в т. Ч. Кінотеатри), розважальні установи (в т. Ч. Нічні клуби) припиняють роботу;
- об'єкти харчування та ТРЦ працюють до 20:00;
- шкільні канікули починаються 19 жовтня і триватимуть до 30 жовтня; студенти вишів навчаються дистанційно.
При цьому дитячі садки, продуктові магазини та ринки продовжують роботу у звичайному режимі. Міський пасажирський транспорт, в тому числі метро, зупиняти не будуть.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися