В Харкові трамваї змінять маршрути

У вівторок трамваї №5 і №8 у Харкові ходитимуть за зміненими маршрутам

У вівторок, 18 лютого, у Харкові трамваї №5 і №8 змінять маршрути. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі Харківської міської ради.

Рух на Плеханівській громадському електротранспорту заборонять з 9:00 до 16:00. Це стосується ділянки від вулиці Молодої Гвардії до вулиці Кошкіна.

Як повідомили у міськраді, з посиланням на Департамент інфраструктури міста, це пов'язано з технічним обстеженням Балашовського шляхопроводу.

На цей період трамвай №5 курсуватиме за наступним маршрутом: Одеська - проспект Героїв Сталінграда - Морозова – Московський проспект - площа Захисників України - Молочна - Плеханівська - Молодої Гвардії. У зворотному напрямку: Молодої Гвардії - Плеханівська - Молочна - площа Захисників України – Московський проспект - Кошкіна - Плеханівська - Морозова - проспект Героїв Сталінграда – Одеська.

Трамвай №8 їздитиме так: 602 м/р - Салтівське шосе - провулок Салтівський - Академіка Павлова - Московський проспект - Кошкіна - Плеханівська - Морозова – проспект Героїв Сталінграда – Одеська. У зворотному напрямку: Одеська - проспект Героїв Сталінграда - Морозова – Московський проспект - Академіка Павлова - провулок Салтівський - Салтівське шосе - 602 м/р.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові на ходу загорівся трамвай. Пасажирів терміново евакуювали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися