У Харкові підприємці ринку "Барабашово" молилися за чесні вибори (фото)

Громадяни, які вірять в бога, зібралися одночасно в церкви та мечеті на території ринку

У Харкові на ринку "Барабашово" пройшли два молебні за справедливе волевиявлення українського народу. Про це повідомляє Depo.Харків з посиланням на підприємців вірян Торговельного центру.

У виданні пишуть, що молилися відразу у двох храмах торгового центру - храмі Іоанна Нового (Сочавського) Української православної церкви та мечеті "Аль-Каусар" релігійної громади мусульман Харкова.

Організатори проєкту розповіли, ідея таких заходів з'явилася, тому що останнім часом харків'яни потонули в потоці брудних політичних технологій і незаконні спроби маніпулювати думкою виборців.

Під час молитов звучало жодних політичних закликів або агітації. Підприємці віряни підкреслили, що результат буде відповідати справжньому волевиявленню, якщо самі виборці не дозволять фальсифікувати та маніпулювати цими результатами.

Також, кілька сотень людей на майданчику "Авторинок" на "Барабашово" організували вогняний флешмоб: понад п'ятсот свічок утворили на землі знак, що символізує вільний вибір в бюлетені кожного виборця. За словами підприємців знак можна було спостерігати з висоти понад 5 кілометрів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківська поліція почала кримінальне провадження за зниклими після друкарні бюлетенями. У поліції розповіли, що заявив про зникнення бюлетенів 20 жовтня заступник голови однієї з політичних партій. Їх було 6 тисяч штук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися