У Харківській області чиновниці за корупцію загрожує до 8 років в'язниці

Дії чиновниці в Харківській області завдали збитків на значну суму

У Харківській області незаконні дії чиновниці завдали збитків більш ніж на 200 тисяч гривень. Про це повідомили у пресслужбі поліції області.

За даними правоохоронців, керівник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та капітального будівництва Куп'янської міської ради з вересня по грудень 2018 року розтратила велику суму з обласного бюджету. Жінка уклала договір на виконання проєктних робіт по технічному переоснащенню опалювальної котельні міста, а надалі затвердила підроблену від імені проєктної організації кошторисну документацію з завідомо завищеними цінами на технічне обладнання, підписала акт приймання виконаних робіт та перерахувала кошти. 

"31 жовтня 44-річної чиновниці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем ", - йдеться в повідомленні.

Санкція статті передбачає від 5 до 8 років в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, грабіжники обікрали екскандидата в мери Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися