У Харкові комунальники купують новий універсал

Вимоги до машини - повинна бути повністю нової 2020 року випуску

Харківське комунальне підприємство "Харківзеленбуд", яке належать до мерії, оголосило на Prozorro тендер про покупку нового універсала Renault Logan MCV або його еквівалента. Про це повідомляє Depo.Харків.

В оголошенні на порталі державних закупівель є вимоги до авто: авто має бути 2020 випуску. Гарантія на автомобіль повинна становити три роки або 100 000 км пробігу. Машина потрібна білого кольору.

Вказана ціна машини, яка становить 526,1 тис. Грн.

Пропозиції розглядаються до 7 грудня, аукціон призначили на 8 грудня.

Раніше, Комунальний позашкільний навчальний заклад "Харківський міський комплексний центр клубів за місцем проживання" підписало договір з ФОП Бут Лідія Романівна на покупку устаткування вартістю 873,67 тис. Грн. Мова йде про покупку 39 одиниць фотообладнання, з яких 3 - фотоапарати Canon. А точніше, КПНЗ хоче придбати три камери Canon EOS R вартістю 58,7 тис. Грн кожна. Також заклад купить до них об'єктиви вартістю від 21 тисяч до 49 тисяч грн.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові судитимуть керівника одного з комунальних підприємств та керівника приватного підприємства за розтрату бюджетних коштів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися