Харківський зоопарк замовить кінського і курячого м'яса на кілька мільйонів гривень

Комунальне підприємство оголосило тендер

КП "Харківський зоологічний парк" виставив на відкриті торги закупівлю м'яса на суму в майже 5 мільйонів гривень. Про це йдеться на сайті державних закупівель "Прозорро".

Харківський зоопарк повинен купити 47,5 тонни м'яса. Так, гроші будуть витрачені на 32,2 тонни конини, 7,1 тонни курятини, 7,2 тонни яловичини та 921 кг яловичої печінки. Весь товар повинен бути першої категорії, відповідати ДСТУ і мати відповідні сертифікати, а також висновки Державної санітарно-епідеміологічної експертизи.

Терміни постачання - до 31 грудня 2021 року. Постачання повинна здійснюватися щодня партіями від 10 до 50 кг за заявкою замовника.

Очікувана вартість товару становить 4, 987 млн грн. Кінцевий термін подачі пропозицій - 24 січень 2020.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, комунальна організація "Харківський зоологічний парк" хоче купити 12,2 тисячі кроликів, курчат і перепелів на корм іншим тваринам. На ресурсі відзначається, що зоопарк буде купувати 150 дорослих кролів, 1507 молодих кроликів, 7010 добових курчат, 3554 перепелів. Оголошена вартість - 671,4 тис. Грн. Тварин повинні постачати п'ять разів на тиждень. Кожна партія товару буде приходити з документами про якість та безпеку. Кінцевий термін доставлення - 31 грудня.




Джерело: https://prozorro.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися