У Харківській області з'явився новий голова РДА

Під час губернаторства Кучера попередня глава адміністрації пішла через кадрову політику колишнього глави ХОДА

Президент України Володимир Зеленський підписав нове призначення на посаду глави Зачепилівської РДА. Розпорядження президента України №523/2020-рп про призначення голови Зачепилівської районної державної адміністрації Харківської області з'явилося на сайті глави держави.

Головою Зачепилівської районної державної адміністрації Харківської області став Олександр Задорожний

"Призначити Задорожного Олександра Миколайовича головою Зачепилівської районної державної адміністрації Харківської області", - сказано в документі від 30 листопада.

Довідка "Коментарів": В декларації Задорожного йдеться, що він живе з сином і дружиною. Їм трьом належить квартира площею 67,9 кв.м в Харкові (рік вступу - 2015-го, вартість - 780 тис. грн). Також дружина Задорожного володіє будинком площею 78 кв.м в селі Пархомівка Краснокутського району Харківської області.

Свого авто у Задорожного немає, але на сина зареєстрований автомобіль Nissan Rogue 2014 випуску за 411 тис. Грн, а на дружину - BMW 528 за 588 тис. грн.

У 2019 Задорожний задекларував: зарплату за основним місцем роботи в концерні "Райський куточок" - 41,3 тис. грн, пенсію - 113 тис. грн, матеріальну допомогу учаснику АТО - 1,2 тис. грн. Син Задорожного заробив 76,3 тис. грн за основним місцем роботи, а дружина отримала 97,4 тис. грн в Госпіталі Державної прикордонної служби України в Києві.

Заощаджень у Задорожного немає. А його дружина зберігає 59 тис. грн в банку.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в кінці серпня цього року голова Зачепилівської районної державної адміністрації Олена Петренко подала у відставку у зв'язку з незгодою з" Слугою народу "і політикою, яку підтримував глава ХОДА Олексій Кучер.



Іван

1 грудня 2020, 12:56

Який голова Зачепилівської РДА? Такого району вже не існує, він входить в Красноградський район.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися