У Харкові сиротам на житло виділили трохи понад 5 мільйонів

У Харкові на житло для дітей-сиріт виділили додаткові кошти

Сьогодні, 2 грудня, на сесії Харківської міськради, в рамках прийняття бюджету на 2021 рік на житло для дітей-сиріт виділили 5,1 мільйона гривень. Про це повідомив СтройОбзор.

Відзначається, що був збільшений обсяг субвенцій бюджету міста Харкова на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла і приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Нагадаємо, 2 грудня, у Харківській міськраді відбулася остання сесія VII скликання. За словами заступника міського голови - директора Департаменту бюджету і фінансів Тетяни Таукешевої прогнозований обсяг витрат складе 15,6 млрд грн.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Регламент Харківської міської ради хочуть внести поправки. Пропоновані зміни дадуть можливість провести першу сесію міської ради VIII скликання без присутності новообраного мера Геннадія Кернеса. З середини вересня він лікується в німецькій клініці "Шаріте" від COVID -19 і ускладнень, які викликав коронавірус.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися