Харків орендує 29 трамвайних вагонів за кілька мільйонів

Оренда одного вагона обійдеться в 150 тисяч

У Харкові КП "Жовтневе трамвайне депо" і КП "Салтівське трамвайне депо" орендують трамвайні вагони. Про це повідомив KharkivToday, посилаючись на відповідний тендер в системі державних закупівель ProZorro.

Відзначається, що вагони орендують для перевезення пасажирів без водіїв. Оренда одного вагона обійдеться у 150 тисяч гривень. Жовтневе трамвайне депо планує взяти в прокат 18 вагонів, на що готове витратити 2 700 000 гривень. Відповідно Салтівське депо орендує 11 вагонів за 1 650 000 гривень. Аукціон призначений на 18 грудня.

Нагадаємо, в Харків поставили першу партію з 11 тролейбусів, які придбані на гроші з міського бюджету на умовах фінансового лізингу. Всього в першій столиці має з'явитися 50 нових одиниць транспорту. Транспорт буде купувати КП "Салтівське трамвайне депо".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 22 жовтня по Північній Салтівці Харкова поїхав перший тролейбус з автономним ходом. Маршрут отримав 48-й номер. За даними Департаменту інфраструктури Харківської міської ради, тролейбус їздитиме за наступним маршрутом: ст. метро "Героїв Праці" - вул. Академіка Павлова - вул. Леся Сердюка - вул. Дружби Народів - мікрорайон "Північна-5".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися